Nastavljen pobjednički niz Medekica

u-puliU 7. kolu Premijer ženske lige naše cure su na gostovanju pobijedile Pulu  54:87.  Prve dvije četvrtine    medekice ostvaruju vodstvo, ali nakon poluvremena igračice Pule smanjuju razliku na svega dva poena. Naša uigrana, brza i prodorna ekipa tada preuzima kontrolu utakmice u svoje ruke i ostvaruje uvjerljivu pobjedu!

Čestitamo Medveščaku na zasluženoj pobjedi. Nervira me što u zadnje vrijeme previše čestitam protivnicima na pobjedama, ali morat ćemo riješiti i neke stvari kod nas. Postoji dosta neodgovorne igre moramo to otkloniti.  Što se tiče igre, trud u obrani postoji ali… Bez vanjskog šuta teško da možemo pobijediti i ekipu koja je puno neozbiljnija, a kamoli Medveščak.”, rekao je nakon utakmice Ivan Đukić, trener ŽKK Pula-Orca.

U današnjoj utakmici znalo se da je Medveščak favorit od početka budući da nemaju ni jednu izgubljenu utakmicu. Ušle smo s tim stavom u igru, iako smo se čak i vraćale u drugoj četvrtini šteta što ipak nismo ostale na šest razlike. Sljedeća utakmica po rasporedu nam je FSV. Moramo se potruditi i dobiti tu utakmicu.” , nadovezala se igračica Pule Ana Katarina Pavić.

Čestitam svojoj ekipi na pobjedi. Nije me bilo prošli tjedan zbog reprezentativne stanke, ali cure su dobro trenirale, digle smo se fizički tako da nam je bilo jako bitno danas pobijediti i nastaviti pobjednički niz kako bi s prvog mjesta dočekali sljedeći derbi, a to je protiv Raguse. Do sljedeće subote bit ćemo spremne i očekujemo nastavak s pobjedama. Čestitamo Puli na fer i korektnoj igri.”, izjavila je trenerica ŽKK Medveščak Iva Borović Gregov.

Za početak želim čestitati protivnicima i svojoj ekipi na fer, korektnoj i odličnoj utakmici. Pula je bila neugodna, nikad nije lagan protivnik pogotovo na domaćem terenu. Ušle smo jako u utakmicu i na trenutak pale, ali smo se brzo vratile u igru i pokazale zašto nismo izgubile nijednu utakmicu do sada. Sve u svemu bila je dobra utakmica.” zaključila je Marija Soldo, igračica Medveščaka.

CURE ČESTITAMO na ovoj utakmici i na impresivnim igrama i pobjedama.👏👏

U subotu dočekujemo aktualne prvakinje, ekipu Raguse. SRETNO Medekice i samo tako nastavite 💪💪