3,2,1….IGRAJ

Stigao je i taj dan! Završni turnir Kupa Ružice Meglaj – Rimac. Što se organizatora odnosno nas tiče sve je spremno, radovi i pripreme u dvorani su u punom jeku! Svečano otvaranje turnira predviđeno je za 18:45 sati. Samu svečanost predvodit će jedan od osnivača našeg kluba, ali i trener sa velikim uspjesima u mlađim kategorijama kluba – Željko Alatović! Pozivnicu smo poslali i u ured gradonačelnika, međutim naš gradonačelnik je na službenom putu, tako da je spriječen otvoriti turnir. Odlučili smo da će to biti predsjednik saveza Zagreba- Aco Petrović, kojeg ne moramo puno predstavljati! Na samo zatvaranje u nedjelju doći će Milan Čolić – pomoćnik pročelnika za sport i mlade, tako da smo ipak dobili svestranu podršku od Grada Zagreba. Nakon svih slanja dopisa i molbi, neće biti Tv prijenosa finala, ali HRT će ipak popratiti ovaj turnir i to u vidu kratke reportaže o samom turniru i naravno izvijestit će javnost o rezultatima polufinala i finala!

Ovih dana u klubu je jedna jako lijepa, natjecateljska atmosfera,da se tako izrazim! Upitala sam i ostatak igračica da malo prokomentiraju samu polufinalnu utakmicu pa donosim njihova razmišljanja:

ANJA MAJSTOROVIĆ:

“Čeka nas danas vrlo zanimljiva utakmica protiv Trešnjevke koja je u zadnjoj utakmici protiv Splita pokazala da se ozbiljno spremaju za nas. Iako je daleko gledati na to, nadam se ulasku u finale i ponavljanju uspjeha od prošle godine, ali ovaj put na domaćem terenu.”

MARIJA RADOŠ:

“Nadam se vikendu u kojem će ženska košarka u Zagrebu vratiti gledatelje na tribine dobrim utakmicama. Nadam se da će tribine biti ispunjene ljubiteljima košarke koji će podignuti atmosferu u dvorani, a na nama je da odigramo najbolje sto možemo. Prvo igramo protiv Trešnjevke čiji se roster malo izmijenio od naše zadnje utakmice, no mislim da smo se mi dobro pripremili i očekujem jednu dobru utakmicu i na kraju našu pobjedu i ulazak u finale.”

RUŽICA DŽANKIĆ:

“Evo danas nas čeka polufinalna utakmica kupa protiv Tresnjevke. Svi znamo da je kup specifično natjecanje i da u toj jednoj utakmici nitko nije izraziti favorit. Moramo ući u utakmicu maksimalo koncentrirani, znamo sto je ulog i mislim da nam je to samo po sebi dovoljan motiv za dati sve od sebe i odigrati najbolje sto možemo. Nadam se i da će tribine biti lijepo popunjene jer ova prilika to svakako i zaslužuje. I naravno nadam se našem slavlju na kraju.”

IVA TODORIĆ:

“U polufinalu igramo protiv Trešnjevke. To je jedna mlada ekipa sa nekoliko dobrih pojedinki. Mislim da samo se dobro pripremali zadnjih dana,odlično smo trenirali i nadam se da ćemo večeras prikazati odličnu igru kako u obrani, tako i u napadu.”

Evo sve nam je jasno, na curama je da odigraju današnju utakmicu kako najbolje znaju i vjerujemo da i rezultat neće izostati!

SRETNO MEDEKICE!!