Ovako se igralo od Četvrtka do Nedjelje

Fotografija ŽKK Medveščak.

Vikend pun utakmica za naše košarkašice, svih kategorija, započele su seniorke, u četvrtak, u Kup utakmici protiv Podravca iz Virja.

Pobjeda rezultatom 74:43, znači prolaz u drugi krug Kupa.

 

 

 

Fotografija ŽKK Medveščak.

U petak su na istom mjestu (SD PEŠČENICA), svoju kadetsku utakmicu odigrale naše cure, protiv Trešnjevke i očekivano smo izgubile rezultatom 57:40.
STATISTIKA: http://www.ksz-zagreb.hr/utakmica/tremed_10289/

 

 

 

Fotografija ŽKK Medveščak.

Subota, točno u podne naša U13 selekcija, igrala je u Zaprešiću, protiv Jabuke. Nakon produžetaka pri rezultatu 29:29, naše su curice izgubile 37-29. Utakmica je bila jako napeta, imali smo slobodna bacanja za pobjedu, ali je naša igračica promašila. To je bio veliki šok za našu ekipu, koja je sa velikim suzama u očima ušla u produžetke. Iscrpljene i tužne jednostavne nisu imale snage za bolje odigranih 5 min.produžetaka. Pa su tako naše najmlađe curice već u drugoj utakmici svoje lige, osjetile svu draž napete utakmice  Čestitke objema ekipama na dobroj utakmici i borbi do samog kraja
Vjerujemo da će naša trenerica Iva znati kako smiriti svoju ekipicu i krenuti dalje samo jako
STATISTIKA: http://www.ksz-zagreb.hr/utakmica/jabukamed_10480/

A u nedjelju se igralo i zaostalo kolo Waba regionalne lige za mlađe kadetkinje. Cure 2004,2005 godište koje također trenira Iva, imale su polovičan uspjeh. Izgubile su od Trešnjevke 69:48, praktički već u prvoj četvrtini koja je završila rez. 24:5!! Daljnji tijek utakmice igrao se u egalu, ali ipak je presudila razlika od 19 koševa na samom početku utakmice. U drugoj utakmici, pobijedile su Brod na Savi rezultatom 43:66. Cijelu utakmicu čvrsto smo kontrolirali. Trenutno smo na 5.om mjestu na tablici, a idući turnir Regionalne lige, igra se kod nas u Zagrebu, 09.12.2018.

BRAVO ZA SVE EKIPE!!