Otvoreno prvenstvo u Dubravi u znaku MEDEKICA

http://www.ksz-zagreb.hr/u12-ph-za-djevojcice

 

 

 

FINALE ŽKK Medveščak – Žkk Trešnjevka 59 : 16

 Ivana Škeva 14, Klara Bišćan 11, Ivona Jakovljević 5, Matea Bilić – Prcić 5, Lana Panza 3, Anabela Jakelić 2, Nika Tuškan 2, Ema Brekalo 0, Simona Posarić 0, Marina Dumenčić 0, Mia Bagarić 0.I dok čitam u sportskim novostima samo rezultat U12 Prvenstva Hrvatske za djevojčice(2004. I MLAĐE), ne mogu se oteti dojmu a da ne pitam zašto nema nikakvih izvještaja sa utakmice? Samo rezultata, bez komentara, bez izvještaja…. Uglavnom, u klubu, u paviljonu 25. napravili smo doček i feštu kakvu i zalužuju prvakinje u svim mlađeuzrasnim kategorijama kluba. Lijepo je bilo vidjeti Vlašić, Kolovrat, Leovac, Bišćan, Bilić – Prcić, Jakelić, na jednom mjestu u klupskim prostorijama..Budućnost Žkk Medveščaka…u razgovoru sa trenerima Željkom i Čedom to je BUDUĆNOST kluba…te cure treba  treba znati trenirati, ostaviti na okupu i tu se stvara potencijal kluba!

Nažalost, nisam prisustvovala otvorenom Prvenstvu Hrvatske za djevojčice u Dubravi, ali sam jako dobro informirana. Čestitamo ekipi i trenerima na ovom uspjehu koji će biti teško nadmašiti u budućnosti. Na kraju dodajem osvrt jednog strastvenog navijača:

“Male MEDEKICE (većina su cure sa Kajze) ne pobijedile, nego razvalile vršnjakinje Trešnjevke sa 59:16 u finalu PH U-12 (djevojčice do 12 godina)…sad već možemo reći da je košarka igra u kojoj pobjeđuju……MALE MEDEKICE, uz vodstvo Željka i Čede dva “STARA VUKA” spoj mladosti medekica i iskustava njihovih trenera rezultiralo je “pit bull” obranom (konstantni presing). “male” su izgledalo toliko moćno da Trešnjevka nije mogla prenijeti loptu u polje napada, rezultat toga je “lagana pobjeda” iza koje stoji rad, trud,znanje,rad,trud,znanje.,rad…. Cure su ove godine osvojile sve što se da osvojiti, naša srca još dok su bile male……..i što reći nego BRAVO MEDEKICE!!!!!!!!!!!!”