Seniorke pobijedile iskusnu ekipu iz Požege

medoooo

Naše seniorke su u subotu pobijedile ekipu iz Požege rezultatom 76-71! Zasigurno, najiskusnija ekipa u Premijer ženskoj ligi, predvođene s Ivezić, Podrug i Miletić, uz Nevenu Vučković i Loweri Kiru, sigurno ove godine opet cilja na finale naše lige. Medekice su odigrale jednu utakmicu sa dosta oscilascija, što je trenutno i očekivano s obzirom da je ekipa skupljena krajem osmog mjeseca i trebamo im dati vremena da se poslože. Međutim, ovo je već druga rezultatski neizvjesna utakmica do samog kraja koje su medekice dobile (prva je gostovanje u Šibeniku). Možda, ne trebamo samo govoriti o sreći onda, ali zasigurno nam, ove nove cure, ulijevaju povjerenje i pokazuju nam sigurnost, pogotovo na samom kraju utakmice kad je već i umor prisutan zasigurno. Još ako računamo da nam fali Marta Terze u rosteru zbog ozljede, onda su ovakve pobjede bitne za samu ekipu. Nju trenutno mijenja Ivana Mamić, koja je bitna i zbog samih koševa, ali i zbog obrane tako da se nadamo povratku Terze u slijedećem kolu.

Pa nam je tako i trenerica Iva opisala njezin pogled na utakmicu: ”Moram reći da sam ponosna na cure jer sam im rekla da će obrana donijeti pobjedu. U pripremi utakmice nam je plan bio da igramo s puno trčanja, a tu smo malo pali jer nam je Mamić dosta rano dobila osobne pogreške, a Mateković se tek vratila iz bolesti. Svaka cura koja je ušla dala je i više od svojih mogućnosti, a uspjeli smo Ivezić u drugom poluvremenu zaustaviti na samo osam poena. Nije nam trebala neizvjesna završnica ali to je škola koju cure moraju proći. Ovo je jedna nova ekipa koja svaku utakmicu raste kao i ja s njima”

Statistika kaže da je Sekulić bila 100 postotna! 15 koševa uz 7 od 7 bacanja, 4 od 4 za dva poena i valorizacija 23, kao i najbolja gostujuća igračica Ivezić iz Požege koja je ubacila 28 koševa! Uz Sekulić tu su još i Nejašmić (16koševa) i Jakovljević (12 koševa,5 asistencija). Ima tu još par naših cura koje su pridonijele ovoj pobjedi što ujedno znači da se utakmice mogu dobivati samo na način da sve naše igračice daju sve od sebe kao i u subotu! ČESTITIAMO MEDEKICE 🐻