VIKTOR KOVAČ: ”IMAMO SVOJE ADUTE U FINALU”…

Zadovoljstvo pobjedom u Šibeniku i plasmanom u finale PH nije skrivao trener košarkašica Medveščaka Viktor Kovač. Iako su u Ligu za prvaka startale s dva poraza Medekice su u idućih osam utakmica upisale sedam pobjeda i izborile borbu za naslov gdje ih očekuje prvoplasirana Ragusa iz Dubrovnika koja će u seriji na tri dobivene utakmice imati prednost domaćeg terena. Prva utakmica igra se 2.svibnja u Dubrovniku.

”Čestitam svojim igračicama. Odigrali smo briljantno prvo poluvrijeme i možda najbolje u ovoj sezoni. Mislim da smo zasluženo u finalu. Ja bi se ovom prilikom prvenstveno zahvalio svima u klubu, predsjedniku Milanu Periću i svim zaposlenicima kuba jer bez njih sve skupa ne bi bilo moguće. Naravno igračicama na čelu s Anom Petrak, kondicijskom treneru Neveni Madi koji je napravio sjajan posao tijekom sezone i Željku Alatoviću koji je naš ključni organizator i jako puno je vremena potrošio da bi sve funkcioniralo tijekom sezone.” ..kazao je Kovač naglasivši da Medveščak ima svoju ambiciju u finalu

”Ovo je do sada najturbulentnija sezona koju sam ja imao u 35 godina. Na kraju nas je dovela zasluženo u finale. Sada će okrećemo finalu u kojem imamo svoje adute iako je Ragusa lider u Hrvatskoj već dvije godine i imat će prednost domaćeg terena. Sa svojim adutima želimo u finalu biti maksimalno konkurentni.”

(Preneseno sa stranice KSZ-a!)

mdo-1