Medo u Sarajevu

Danas u 13:30, cure su na čelu s trenerom Braslavom, otputovale u Sarajevo. Tamo ih čeka utakmica MŽRKL lige protiv ekipe iz Sarajeva – Play Off Happy. S obzirom da su ipak otputovali dan ranije imat će vremena za odmor pa i za odigrati dobru utakmicu. Protivnička ekipa ima skor 1/3, ali to nas ne treba zavaravati. Pristup naših cura je vrlo bitan u svakoj utakmici pa tako i u ovoj. S obzirom da je naša ekipa mlada, možemo očekivati oscilacije. U ovakvim utakmicama naše mlade cure mogu steknuti iskustvo i samopouzdanje, koje im je prijeko potrebno. Vjerujem u našu pobjedu!

Nažalost, ni ovaj put nas bolesti nisu zaobišle, pa nam Patricia nije otputovala jer ima virozu od ponedjeljka. Zato se Ružica super oporavila pa sam ju zamolila da nam da najavu za sutrašnju utakmicu.

Ružica Džankić: ” U svakom slučaju čeka nas jedno teško i neugodno gostovanje. Bez obzira što sada imaju samo jednu pobjedu, mislim da je Play off jedna vrlo solidna ekipa, koji naravno respktiramo. Mi, kao i u svakoj utakmici idemo u Sarajevo po pobjedu, Ako odigramo onako kako znamo, ne sumnjam u pozitivan rezultat.”

CURE, S R E T N O !

 

STATISTIKA PLAY OFF HAPPY – ŽKK MEDVEŠČAK:

http://www.mzrkl.com/live.php?id=pla_med