Nastavak sezone nakon reprezentativne pauze

Toda, Radoš, Anja, Ruža, Nina – spremne za nove pobjede

Četvrtak, 3.12.2015.g. u Grosuplju (Slovenija), u 19:20h, naš klub nastavlja natjecanje u Regionalnoj ligi. Medekice su u gostima kod slovenske ekipe Grosuplje, koje se ovih dana pojačala za jedno zvučno ime –Rebeka Abramovič (172 cm, 1993). Riječ je o vrlo dobroj košarkašici koja je igrala za Celje prošlih sezona, ali jedna lasta ne čini proljeće, ovo je ipak timski sport prije svega!

I dok je naša repka igrala kvalifikacije za Euro 2017.g., naše cure su marljivo trenirale sa Nevenom (kondicija i teretana), te sa iskusnim strategom Krešom Žganecom s kojim su savladavale košarkaške elemente, tako da o formi ne moramo brinuti.

Prva utakmica kod nas na Peščenici završila je 68-63. Da je to jedna od važnijih utakmica pokazuje i tablica. Ovom pobjedom osigurali bismo plasman u Ligu 6, pa bi zadnja dva kola mogli odigrati opuštenije u ritmu mladih cura. Stanje ekipe je odlično, Todorićka nam se vratila i iako će joj ovo biti prva službena utakmica nakon ozljede, ne sumnjamo u dobru igru. Možda malih problema ima kod Ružice (bolovi u ramenu), ali vjerujem da će biti spremna za ovako bitnu utakmicu. Upravo je ona i bila najefikasnija igračica u prvoj utakmici protiv Grospulja(19 koševa). Ako i ne bude mogla igrati, primijetili smo da su naše cure navikle na “rupu” u rosteru i zasad su to jako dobro “krpale”. Naš trener Braslav najavio je utakmicu ovako:

Nakon pauze zbog nastupa reprezentacije, nastavlja se natjecanje u MŽRKL-u. Gosti smo kog Grosuplja. Očekuje nas teška utakmica iz dva razloga: prvi je taj što igramo protiv kvalitetnog protivnika koji se u međuvremenu i pojačao u rosteru, a drugi je razlog što ne znamo kako ćemo se vratiti nakon ove pauze od dva tjedna, a prije nje mi smo bili u jako dobrom ritmu.”

Ne sumnjamo u dobru utakmicu i našu pobjedu, pogotovo nakon vijesti da će Ružica ipak zaigrati sutra.

SRETNO CURE!

[divider] [/divider]

LIVE rezultat:

http://www.mzrkl.com/live.php?id=gro_med