Prvi poraz u Regionalnoj ligi

 

 

partizan_medvescak

partizanmedvescak2017oktobar02Na samom početku Regionalne lige naše su košarkašice doživjele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna dojmova. Kao što sam najavljivala napravljen je sportski “štimung”, ali nitko nije očekivao toliko navijača na tribinama. Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3000 navijača, a to, ne da nismo nikada vidjeli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživjeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su cijelu utakmicu bodrili svoj klub nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama.

Malo zbunjeni ulaz u utakmicu i Partizan radi seriju 11:2, ali tada se bude iz sna i naše medekice te vode utakmicu u egal, koji se igrao pa skroz do kraja utakmice, koja je završila rezultatom 65:61, a po četvrtinama (19:21, 14:11, 13:15, 19:14). Upravo nedostatak jakih i neizvjesnih utakmica, kao i neizvjesnih završnica, nedostaje našim igračicama, pogotovo jučer, da bi utakmicu odvele na svoj mlin. Veliki problem trenutno je taj da im statistika na jučerašnjoj utakmici nije radila pa ni sada nemamo statistiku, stoga ovaj izvještaj o utakmici ne može biti detaljniji. Međutim, u regionalnoj ligi imamo čast da svaku utakmicu možemo gledati uživo preko youtube streama. Tako je bilo i jučer…Današnja moderna tehnologija donosi nam  “copy-paste tehnologiju” koja nam je omogućila slijedeću statistiku: Petrak 9, Nimac 4, Tadić 2, Borović 16, Vojtulek 2, Todorić 8, Uzelac, Radoš 6, Bura 4,. Moramo pohvaliti naše medekice upravo zbog borbe na terenu kroz cijelu utakmicu, nisu se predavale, bacale su se na glavu na svaku loptu, a tada niti rezultat ne može biti loš! BRAVO, MEDEKICE! Čestitamo cijeloj ekipi Partizana kao organizatorima utakmice, koji su nam omogućili atmosferu od koje se čovjek može samo naježiti, dojmove prepičavati danima, a ono najbitnije fair play na igralištu i na tribinama, osjećali smo se kao kod kuće, kad igramo finale pred, puno,puno manje navijača! Ostale rezultate naše kao i druge grupe Regionalne lige možete pročitati na ovom linku: http://waba-league.com/2627-2/

Subota 7.10., igramo u Splitu u ranijem terminu (16h) . Ne sumnjamo u pobjedu naših cura, ali vjerujemo da su godinu dana starije, zrelije i iskusnije pa da i to prvo poluvrijeme odigramo na svoj način kako to najbolje medekice znaju!

SRETNO EKIPO MEDVEŠČAKA!!