Treći poraz u Regionalnoj ligi

Utakmica je završila rezultatom  52 : 62 ( 10:15, 15:13, 19:20, 8:14 ). Igrom koju su naše cure predstavile u srijedu navečer ne može se dobiti ekipa poput Radivoja Korača. Gošće su i ovog puta bile uspješnije pogotovo u skoku (sveukupno 43! skoka), ali i u šutu za tri, koji je dosad krasio igru našeg kluba. Jednostavno, nije to bila večer medekica. Čvrsta obrana Korača ostavila je naše cure na samo 52 koša, a uz to katastrofalan šut za tri 1/18 kakav ne pamtimo baš u skorije vrijeme. Na toj utakmici, pogoditi koš bilo je “nemoguća misija”.  Statistika utakmice nalazi se u linku ispod teksta.

Atmosfera na tribinama jedino je što možemo pamtiti, s obzirom da su mlade snage našeg kluba došle bodriti naše seniorke. Međutim, niti one, niti pratnja bubnja ovog puta nisu uspjeli odvesti naše cure u pobjedu.  Ono što je važno je da smo prošli u Ligu 6 i ono što nas čeka su ekipe iz druge grupe Kvarnera, Budućnosti i Čelika. Uz dobru igru i malo sreće naš klub bi konačno mogao sudjelovati na F4 Regionalne lige.

Što se domaćeg prvenstva tiče, u subotu u 20:00 h dočekujemo Pulu na Pešćenici. S obzirom na stanje njihove ekipe, ne očekujemo neke veće probleme, ali očekujemo dobru igru naših mlađih cura i naravno pobjedu!

MEDO, SRETNO!!

 

http://www.mzrkl.org/box.php?id=36