TURNIR U ZENICI

S ponosom najavljujem turnir u Zenici koji će se održati 26. i 27.9.2015.                                        Već šestu godinu zaredom ŽKK Čelik iz Zenice organizira memorijalni turnir Amne Fazlić na kojemu naš klub redovito sudjeluje.

Amna Fazlić je bila djevojka koja je trenirala i igrala košarku u ŽKK Čeliku, bila je potencijalna velika nada..Jednoga dana vraćala se s treninga sa slušalicama na ušima…Kako je hodala željezničkom prugom do kuće, kao i svaki dan prije toga, nije čula nadolazeći vlak koji ju je na mjestu usmrtio… Toga dana klub Čelik ostao je bez ponajbolje igračice, ali su se potrudili da se Amna nikada ne zaboravi. Memorijalni turnir u njezino ime prvi se puta održao 2009.g., a danas je već vrlo jak i u regiji poznati turnir.
Ono što je specifično na ovome turniru jest da svi sudionici turnira organizirano odlaze na mjesto pogibije Amne Fazlić. Tužan govor njezinih kolegica iz kluba, o životu i radu mlade Amne Fazlić nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

Mi u klubu iznimno smo sretni što i ove godine možemo sudjelovati na tom turniru, a o samom turniru naš trener Braslav Turić kaže:

 “Turnir će biti jak kao i obično,pogotovo što smatram da će Čelik i Budućnost ove godine igrati na final-four-u MŽRKL. Utakmice ćemo iskoristiti za uigravanje naše mlade ekipe. U prilog nam ne ide što ćemo nastupati bez Ive Borović,upitan je i nastup Ive Todorić,ali opet ćemo imati korist od turnira.

A plakat turnira izgleda ovako….

PLAKAT