Medo dočekuje prvaka MŽRKL lige

IMG_6524 U srijedu, prema poznatom terminu 18:30 na Peščenici, žkk Medveščak će ugostiti ekipu Radivoja Korača iz Beograda. Ta ekipa je aktualni prvak MŽRKL lige. Već je to dovoljan podatak da nas u srijedu čeka iznimno teška i jaka utakmica. Ako se prisjetimo gostovanja u Beogradu, naše su cure doživile težak poraz, ali igrale smo bez Ružice i oporavljene nam Todorićke. Sad kad je kompletna ekipa na okupu s pravom možemo očekivati jednu uzbudljivu utakmicu, koju bi, ja se nadam, mogli i pobijediti.

U ekipi vlada dobro raspoloženje i pozitivna atmosfera, koja je jako bitna za ovakve utakmice. Za povratak na parkete nakon dužeg izbivanja upitala sam kakav je osjećaj i samu Ivu Todorić:

KAKO SE OSJEĆAŠ SADA KADA JE OZLJEDA IZA TEBE?

IVA: Konačno i ja na terenu! Nakon ozljede koju sam zadobila na EP u Mađarskoj gdje mi je dijagnosticirano puknuće ligamenata skočnog zgloba kao i napuknuće kosti, nakon 6 mjeseci pauze, napokon sam se vratila. Rehabilitacija je bila dosta naporna i teška, međutim sve je dobro prošlo i konačno sam odigrala prve utakmice nakon ozljede. Još uvijek se uigravam s ekipom i vjerujem da ću trudom i radom biti još bolja i jača nego što sam bila prije ozljede. Naravno, moram se zahvaliti svima koji su mi pomogli tijekom rehabilitacija i oporavka. Tu spadaju moja obitelj, moj klub Medveščak, košarkaški savez, ali jedno ime moram posebno izdvojiti – dr.sc. Cvita Gregov koja mi je najviše pomogla. Radila je sa mnom i savjetovala me kroz cijelu rehabilitaciju, a najviše od svega bila mi je psiholog i prijatelj, što jako puno znači kod težih ozljeda. Meni ne preostaje ništa drugo nego što više trenirati i steći formu kakvu priželjkuju od mene i pomoći ekipi da obranimo naslove, ali i da konačno odemo na Final Four Jadranske lige.

ŠTA OČEKUJEŠ OD UTAKMICE PROTIV RADIVOJA KORAČA?

IVA: Sada u srijedu nam dolazi Radivoj Korač, jedan od favorita Jadranske lige. U Beogradu su nas porazili, iako smo mi bili nekompletni. Nadam se da ćemo uz dobru taktičku pripremljenost odigrati jednu vrhunsku utakmicu, da ćemo dati sve od sebe pa neka bolja ekipa pobjedi!

Iva, mi u klubu ti želimo svu sreću i da što prije opet zaigraš kako znaš, ako ne i bolje 🙂

 

Statistiku s utakmice opet možete pratiti uživo dolje u nastavku.

http://www.mzrkl.com/live.php?id=med_rad