Regionalna liga

 

U srijedu, 11.11.2015., s početkom u 18:30 sati na Pešćenici igramo protiv TRIGLAVA iz Kranja (SLO). Prva utakmica u Kranju bila je prije mjesec dana i to u onoj “mučnoj” atmosferi bez Patricie, kada smo i izgubili 72 -66. Danas smo, slobodno to mogu tvrditi, drugačija ekipa sa većim rosterom, a konačno i bez bolesti i ozljeda (osim Ive Todorić).

Ono što će sigurno biti drugačije u ovoj utakmici jest reakcija “medekica” na presing Triglava. Tamo smo to jako teško rješavali sa ubrzanim napadima, a s tim u vezi izgubljenim loptama. Neki dan u Rijeci, cure su pokazale da se već dobro znaju nositi sa presingom i agresivnijom obranom.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, u kojoj se nadamo našoj pobjedi. Bilo bi dobro pobijediti i sa većom razlikom nego što su oni nas pobijedili. Jer, ako malo izračunamo stanje na tablici MŽRKL lige dalje u Ligu 6 idu tri ekipe. Ako pobijedimo Triglav sa više od 6 razlike bili bi drugi, te boljom koš razlikom ako se zatvori krug. Naravno, uz to da do kraja dobijemo sve utakmice, što je realno, ali ženska košarka ima svojih čari i uvijek postoje iznenađenja 🙂

Zato, oprezno, ali sigurno idemo dalje u nove pobjede!

 

LIVE STREAM: ŽKK MEDVEŠČAK – TRIGLAV

http://www.mzrkl.com/live.php?id=med_tri